Over mij

Wie is het gezicht achter
Social Media Support VA?

Ik ben Jessica Krijvenaar , Virtual Assistant Social Media & Branding en ondersteun ondernemers in het social media proces van hun onderneming.

Samen met mijn man Jeroen woon ik met veel plezier in het Noord Hollandse Purmerend. Ons gezin is compleet met onze kinderen, zoon Tim en dochter Tatum die inmiddels het (t)huis uit zijn. Van 2005 tot en met 2009 heb ik samen met mijn gezin in het Engeland gewoond, ons tweede thuis.

Als voormalig webwinkelier van 3 webshops weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn op social media en dat een website goed vindbaar en zichtbaar moet zijn via zoekmachines zoals Google, Pinterest en via social media. Daarna heb ik als office manager gewerkt bij verschillende bedrijven en kwam ik bij mijn laatste baan erachter dat ik niet op mijn plek zat.

Van ondernemer naar loondienst en terug naar ondernemer

Twee jaar geleden werd er vanuit mijn netwerk hulp gevraagd voor social media. Ik gaf daar bekendheid aan via social media en zo ben ik mijn tweede onderneming Social Media Support VA gestart. Door te blijven ontwikkelen en te groeien in mijn kennis voor online marketing ben ik Canva expert en ondersteun ik ondernemers in het social media proces. Ik denk graag in mogelijkheden, wat kan wel en hoe kun je meer uit social media halen.

Door te luisteren naar wat jij nodig hebt geef ik advies welke ondersteuning het beste bij jouw bedrijf past en waar wij in goed overleg mee van start kunnen gaan.

Waar kan ik jou bij helpen, wat heb je nodig?

Nu je wat meer over mij weet wil ik graag van je weten welke ondersteuning je nodig hebt. Wie ben jij en wat doe jij als ondernemer? Waar kan ik jou in ontzorgen, welke taken kan ik je uit handen nemen:

  • Social Media Ondersteuning – Instagram, Facebook en Pinterest
  • Contentpakketten – Templates voor Instagram, Facebook en Pinterest
  • Social Media Scan – Jouw socials onder de loep

Je kunt gebruik maken van een 5 of 10 uur strippenkaart waarmee jij mijn diensten per uur kunt inzetten. Een 5 of 10 uur maandabonnement is ook mogelijk en voordeliger. Minder uur per maand nodig? Uiteraard is dit bespreekbaar en kunnen we de werkzaamheden in goed overleg samenstellen.

Vraag geheel vrijblijvend een gratis adviesgesprek van 20 minuten aan. Samen bespreken wij de mogelijkheden en geef ik advies wat het meest passend is om jou te ontzorgen in het online zichtbaarheid proces.

Volg mij op Insta Stories waarin ik elke dag inspiratie & tips geef die jou kunnen helpen om social media goed in te zetten en hoe je kunt werken met een planning.

Als ondernemer mag je laten zien wie je bent en wat je doet.

Ontvang het Ebook met 5 Canva tips

Review

{

Ik kwam Jessica een aantal jaar geleden tegen op een kleinschalige beurs waar zij stond met de Goodiebagshop, daarna kocht ik eens iets bij haar, ook bij haar andere webshop. Altijd voelde ik haar enthousiasme in wat zij deed, én doet. Nu ik zelf een webshop wilde starten, vroeg ik haar een paar keer om advies, omdat zij ondertussen Social Media Support was gestart, en ik wist dat ik bij haar aan het goede adres zou zijn voor hulp met de shop, maar vooral ook met social media. Haar enthousiasme, eerlijkheid en directe aanpak spreken me aan én sporen me aan! Ik heb het gevoel dat ze voor me klaarstaat en dat is goud waard.

{
Lisette Tromp
{

Jessica is een expert op het gebied van social media. We werken samen als ondersteuning in templates voor Story verhalen op Instagram. Mijn tips worden omgezet naar visuele verhalen in de mooiste templates via Canva. Als branding specialist werken we achter de schermen aan een nieuw E-book en zijn er al plannen om werkboeken voor klanten ook in stijl te ontwerpen. Jessica is inmiddels mijn Social Media VA, staat altijd voor me klaar en geeft net dat extra. Het uitbesteden geeft zoveel rust, een samenwerking wat inmiddels al zoveel meer is dan mijn VA in Branding en socials. Inmiddels verwijs ik mijn klanten binnen het team van Studio Online Marketing, graag door naar Jessica. Ben je op zoek naar ondersteuning in social media, wil je werk uitbesteden? Dan is Jessica de juiste persoon ook voor jou!

{
Audrey van Esch
Business & Marketingcoach
{

Als er iemand is die vanuit eigen ervaring weet hoe je Social Media kunt inzetten voor je bedrijf, dan is het Jessica. Ik maak dankbaar gebruik van haar diensten. Het scheelt mij tijd, trek nieuwe klanten en triggert mij tot het zetten van nieuwe stappen in mijn bedrijf. Ik krijg er ook heel veel energie van om met Jessica samen te werken.

{
Anchelle Doets