Samenwerkingen

Als zelfstandig onderneemster werk ik vaak solistisch en is het
samenwerken met andere ondernemers voor mij enorm belangrijk.
Krachten bundelen met ondernemers die net als ik werken aan de
online zichtbaarheid van hun klanten. De ondernemers waar ik mee
samenwerk hebben ieder hun eigen expertise op het gebied
van online marketing.

Als ondernemer mag je laten zien wie je bent en wat je doet.

Ontvang het Ebook met 5 Canva tips

Fotograaf

Els Broers

Elke ondernemer kan vertellen waar hij zijn klanten nou écht goed mee helpt. Maar met alleen het ‘praatje’ kom je er niet; daarvoor is ook echt een ‘plaatje’ nodig. Met professionele foto’s helpt Els ondernemers hun verhaal goed over het voetlicht te brengen. Door vooraf samen te kijken welke foto’s daarvoor nodig zijn. Dat ze de afgelopen jaren mensen van allerlei pluimage voor haar lens kreeg is een voordeel: de meest uiteenlopende typen mensen voelen zich al snel op hun gemak bij Els. En ga je ontspannen op de foto, maakt dat je boodschap krachtiger.

Studio Online Marketing

Audrey van Esch

Wil jij je bedrijf of webwinkel tot een succes maken? Dan kun je daarbij vaak wel wat hulp gebruiken. Ik coach en ondersteun ondernemers op het gebied van online marketing, social media, bloggen tot het werken volgens een marketingplan. Als marketing- en business coach, geef ik advies en ondersteuning voor ontwikkeling van je bedrijf of webwinkel.

Maak een succes van je bedrijf, terwijl je zelf tijd overhoudt voor de dingen die je leuk vindt en waar jij goed in bent. Voor meer online zichtbaarheid, van doelgroep tot ideale klant. Als coach kijk ik mee, geef ik advies voor meer focus, structuur en overzicht; door meer uit jouw werkdagen te halen. Maak jezelf online zichtbaar via de juiste social marketing strategie.

Jolanda Pranger – Training & Coaching

Jolanda Pranger

LinkedIn optimaal inzetten. Daar help ik ondernemers, professionals en werkzoekenden graag mee vanuit mijn bedrijf gericht op Training & Coaching.

Breng jezelf, je product of dienst onder de aandacht en zie je profiel als je visitekaartje. Zodra je de mogelijkheden van LinkedIn gaat toepassen zul je zien dat je veel beter zichtbaar en vindbaar wordt.

‘Laat LinkedIn voor je werken!’ is mijn motto dan ook.

Daarnaast geef ik sollicitatietraining én kun je contact met mij opnemen voor loopbaanvraagstukken.

Online Ondersteuning

Suzan Biemans

Ik bied online ondersteuning aan onderneemsters die met veel plezier en trots aan hun bedrijf werken en een frisse en vrolijke blik kunnen gebruiken aan de voorkant van hun bedrijf of ondersteuning nodig hebben bij taken waar ze zelf geen tijd meer voor hebben, niet leuk vinden of niet zo goed in zijn. Dit kan door middel van korte online ondersteuning, maar ook voor een langere periode.

Ook ga ik graag aan de slag met een scan & advies met betrekking tot de klantbeleving binnen jouw mooie bedrijf.