3 redenen om te starten met social media

Heb jij social media onder controle, plaats jij regelmatig en consequent berichten op social media?

Het bijhouden van social media en het plaatsen van berichten is een continue proces die aandacht nodig heeft om jouw bedrijf online zichtbaar te maken. Om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te verbeteren en te vergroten is social media een belangrijk communicatietool.

Hieronder 3 redenen om te starten met social media voor jouw onderneming:

  1. Meer bezoekers en potentiële klanten genereren naar jouw website of webwinkel want als ondernemer wil je gezien en gevonden worden. Jouw bedrijf in the spotlights op social media.
  2. Zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw producten of diensten vergroten, hierdoor geef je aandacht aan jouw bedrijf. Be That Top of Mind.
  3. Door het gebruik van creatieve content creëer je de verbinding met jouw volgers en het bereik wordt hoger. Beter een bericht die inhoudelijk waardevol en krachtig is dan klakkeloos maar wat plaatsen. Wees uniek.

Het is een gegeven dat social media veel tijd vergt en het onderhouden ervan. Het opnieuw bedenken van content is altijd weer een uitdaging. Welke producten, onderwerpen of diensten wil je onder de aandacht brengen, welk beeldmateriaal is passend.

Als ondernemer werk je vaak solistisch en is het fijn om een social media buddy te hebben waar je mee kunt bespreken hoe je social media in kunt zetten voor jouw onderneming.

Stel dat je kiest voor een strippenkaart van 5 uur of 10 uur dan kun je mijn social media diensten per uur inzetten. Samen bespreken wij welke onderwerpen aandacht nodig hebben en wat jij graag zou willen zien op social media. Een brainstormsessie, sparren het helpt enorm om jou op de goede weg te zetten.

Wil jij meer focus en structuur met jouw bedrijf en zoek je ondersteuning in het beheren van jouw social media? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek, ik denk graag met je mee.

Als ondernemer mag je laten zien wie je bent en wat je doet

Gratis adviesgesprek van 20 minuten