Social Media QuickScan

Wat is de status van jouw Instagram & Facebook accounts? Is deze helemaal up-to-date of ligt deze al lange tijd te verstoffen? Merk je dat je kansen laat liggen? Het schrijven van berichten laat op zich wachten, je weet dat je ‘iets’ met social media moet doen of je bent online zichtbaar maar inspiratie ontbreekt. Hier lees je hoe je met een scan de zichtbaarheid van jouw onderneming kunt verbeteren op social media.

 

Zou je meer willen halen uit social media?

Met een social media scan neem ik jouw socials onder de loep en schrijf ik een verslag met verbeterpunten en geef ik advies, tips en uitleg hoe je Instagram & Facebook beter in kunt zetten zodat je meer zichtbaar en vindbaar zult zijn voor volgers en potentiële klanten.

Instagram & Facebook is het visitekaartje van jouw onderneming want op deze manier maak je contact met jouw doelgroep.

Wat kun je verwachten van een social media scan?

Een social media scan is een verslag die stap voor stap de online zichtbaarheid van je bedrijf vergroot en ga je aan de slag met de verbeterpunten dan zul je zien dat dat je socials gaan groeien.

Geef het ook de tijd en de kans om je socials te laten groeien. Door het aanpassen en structureel berichten en stories te plaatsen zul je zien dat het gaat helpen. In het verslag geef ik ook advies en tips en blijf ik op de achtergrond nauwkeurig volgen hoe jij werkt aan de zichtbaarheid van je bedrijf. Met een scan ontdek je de kansen van social media wat jouw bedrijf nog meer zal laten groeien. Kansen die meer bezoekers naar je website of webwinkel zullen genereren. In het verslag worden de volgende onderwerpen uitgeschreven.

 

  • Het optimaliseren van je profiel op Instagram & Facebook.
  • Ik screen de berichten & stories of deze aansluiten bij jouw doelgroep.
  • Ik beoordeel het content die je gebruikt voor je socials en geef tips.
  • Op welke hashtags wil je gevonden en hoe zet je de juiste hashtags in.
  • Geef ik praktische uitleg hoe je je Stories/Verhaal kunt gebruiken.
  • Hoe plan je structureel berichten en Stories in voor je socials?
  • Meer bezoekers genereren van je website doe je zo.
  • Instagram Branding, jouw feed en stories in huisstijl.
  • Instagram/Facebook Shopping, maak een professionele shop op social media.

 

Ik denk met je mee in het gehele social media proces. Je zult dan ook merken dat het verslag effectief is en snel resultaat zal geven door het advies en tips op te volgen. En dit hoeft natuurlijk niet allemaal in 1 keer. Plan hiervoor dan ook tijd in in je agenda.

Ook daar kan ik je bij helpen door elk punt samen te bespreken en elke week een punt te behandelen en in te zetten. Dit zorgt voor focus en structuur wat je weer mee kunt nemen in jouw planning.

 

Voor jou direct aan de slag

Met een social media scan  maak ik een verslag van 2 social media kanalen: Instagram & Facebook en beiden worden uitgebreid uitgelicht met tips en advies.

Als jij weet welke informatie jouw klant nodig heeft, dus wat jouw klant enorm zou helpen. Dan kun je Instagram & Facebook gericht inzetten om jouw klant structureel te inspireren, adviseren en te ondersteunen. Je creëert zo een gunfactor en zo bind je volgers en potentiële klanten aan jouw bedrijf.

Wil jij dat ik direct voor je begin? Maak dan een afspraak zodat ik voor jou aan de slag kan. Binnen 24 uur ontvang je van mij een reactie.

Als ondernemer mag je laten zien wie je bent en wat je doet

Gratis adviesgesprek van 20 minuten